TULP Mail & win


Ook in deze editie van TULP Magazine weer fantastische prijzen te winnen. Houd onze facebookpagina in de gaten, reageer en maak kans


Gave gasgrill

Klein, licht en demonteerbaar. Dat biedt de gasgrill SKOTTI. Winnaar van de Red Dot Award Product Design 2019. Barbecueën in het park, aan het meer, op het balkon. Waar je maar wil, alles is mogelijk. De eenvoudigste en milieuvriendelijkste manier om deze barbecue te gebruiken is met gas, maar als je bij het opbouwen van de grill slechts drie onderdelen weglaat, is hij geschikt voor kolen of hout. De opbergtas van vrachtwagenzeil is ook te gebruiken als ondergrond tijdens het grillen op gas. Een rondom lopende strook van klittenband voorkomt dat er tijdens het transport vet en andere viezigheid vrijkomt. Lekker praktisch! SKOTTI kost € 159,– Wie dat wenst, kan de grill ook bestellen met een persoonlijke lasergravure voor € 179,–. skotti-grill.eu


WINNEN

TULP Magazine mag de SKOTTI weggeven! We hebben twee van deze gasgrills voor onze lezers. Om kans te maken: reageer onder het bericht op Facebook TULP Magazine welk gerecht jij graag op Skotti wil bereiden.

Dag én nacht

Het perfecte duo in de strijd tegen rimpels, dehydratatie en huidverslapping: Louis Widmer Rijke Dagcrème UV 30 & Rijke Nachtcrème. Twee van de natuurlijke substanties in de huid die naarmate we ouder worden afnemen, zijn huideigen hyaluronzuur en peptiden. Hyaluronzuur is de dorstlesser voor de huid, want het zorgt ervoor dat vocht naar de huid wordt getrokken en vervolgens langdurig ín de huid wordt vastgehouden. Peptiden verbeteren de stevigheid van de huid, doordat ze de aanmaak van huideigen collageen op krachtige wijze stimuleren.

De Rijke Dagcrème UV 30 geeft een ware anti-aging boost bij het begin van de dag. Ze hydrateert intens, regenereert, verstevigt de huid en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Voor ’s nachts is de Rijke Nachtcrème een intensieve anti-aging aanvulling. De huid voelt aangenaam en zacht bij het opstaan.

louis-widmer.nl/nl


WINNEN

Maak kans op een set Louis Widmer Rijke Dagcrème UV 30 (€ 30,50/50 ml) en Rijke Nachtcrème (€ 35,50/50 ml). Volg hiervoor Facebook TULP Magazine.


Voor lichaam, geest en ziel

Wat een opvallende verpakking! Een verwijzing naar kwartskristal. ANAS is een Nederlands-Grieks huidverzorgingsmerk, dat de wetenschap achter bergkristal combineert met de spiritualiteit van deze edelsteen. Als eerste ter wereld gebruikt ANAS een puur stuk bergkristal, de ‘master healer’, in haar producten. Daarnaast is in alle producten thermo-vulkanisch water gebruikt, dat rijk is aan silica. Het geheim van een jeugdige huid! In de selfcare giftbox zijn vier bestsellers te vinden; een hydraterende douchegel, Body Milk (beschermt, verjongt en verzacht de huid), Body Mist en verzorgende en beschermende handcrème met biologische olijfolie en kwartspoeder. anascrystal.care


WINNEN

maak kans op een selfcare giftbox van ANAS Skincare t.w.v € 70. We mogen er twee weggeven. Volg Facebook TULP Magazine.
Doei spierpijn

Het Franse merk Puressentiel is ontstaan vanuit het idee dat de kracht en werking van de natuur toegankelijk moeten zijn voor iedereen. De gel Gewrichten en Spieren is zo’n puur en natuurlijk product, waar sporters blij van worden. Je kunt het gebruiken voor en na de inspanning, zodat je minder last hebt van spierpijn. Door de 14 essentiële oliën met rustgevende parfums grondig in te masseren, biedt deze gel een doeltreffende oplossing voor minder/geen pijn en meer welzijn.


WINNEN

TULP Magazine mag 5 x Puressentiel Gewrichten en Spieren-gel (€ 13,80) weggeven. Volg ons hiervoor op Facebook: TULP Magazine.Meer me-time met iRobot

Stofzuigen, dweilen… Het zijn van die vervelende, eeuwig terugkerende huishoudelijke klussen. Maar wat als een robot dat voor je doet? Ideaal, toch?! Met de iRobot Genius leert de robotstofzuiger Roomba j7+ en de dweilrobot Braava jet® m6 wat jouw schoonmaakvoorkeuren zijn. Daarbij houdt de robotstofzuiger zelfs rekening met momenten, waarop het huis misschien vaker moet worden schoongemaakt, zoals tijdens het pollenseizoen of als je huisdier verhaart.

Nog geen tien jaar geleden leek het onmogelijk om een robot je huishoudelijk werk te laten doen. Nu kan dat gewoon. En deze robots leren zelfs unieke individuele voorkeuren. Omdat de Roomba j7+ specifieke kamers en de momenten waarop jij wilt schoonmaken onthoudt, kan deze robotstofzuiger suggesties doen voor gepersonaliseerde schoonmaakschema’s, zoals in de keuken na het ontbijt. En dankzij ondersteuning van iRobot Genius vraagt de robotstofzuiger je zelfs of hij kan schoonmaken als je van huis bent en of moet stoppen als je terugkomt. Bovendien herkent en ontwijkt de robotstofzuiger snoeren, rondslingerende handdoeken of schoenen en een ongelukje van je huisdier, zodat je zeker weet dat de schoonmaaktaak goed wordt uitgevoerd.

Dynamisch duo

Is het tijd voor de grote schoonmaak? De dweilrobot Braava jet® m6 staat voor je klaar! Vooral nu het hooikoortsseizoen in volle gang is en je je huis zo veel mogelijk vrij van pollen wilt krijgen, is het extra belangrijk om naast het stofzuigen ook te dweilen. Een klus die menigeen nog wel eens vergeet. Daar heeft iRobot iets moois voor uitgevonden. Door de unieke Imprint™ Link Technology van iRobot kunnen de robotstofzuiger en de dweilrobot met elkaar communiceren en gaat de Braava jet® m6 pas dweilen nadat de Roomba j7+ klaar is met stofzuigen. Deze twee schoonmaakrobots gaan gewoon – zonder jouw tussenkomst – na elkaar aan de slag, zodat jij met de beentjes omhoog in de tuin kunt relaxen!

Meer weten over deze slimme schoonmakers? Kijk op www.irobot.nl.


WINNEN

TULP Magazine mag van iRobot een Braava jet® m6 dweilrobot (t.w.v. € 699) weggeven.De winactie loopt via Facebook TULP Magazine.The Beauty Sabbatical

The Beauty Sabbatical is meer dan een mooi boek voor op de koffietafel. Het 248 pagina’s tellende werk bestaat voor een deel uit prachtige illustraties, foto’s en bladzijden vullende spreuken.
Maar naast een mooi boek is het ook een werkboek. Deze bijzondere sabbatical – waar je niet voor op reis hoeft – zit vol holistische beautyrituelen en helende verdiepings­momenten om kunstzinnig bezig te zijn. Natascha Koningsveld laat zien hoe je door gewoon een halfuur per dag voor jezelf te kiezen de schatten die in jou verscholen liggen, kunt bevrijden en vernieuwen. Met The Beauty Sabbatical creëer je een zogeheten Cirkel van Schoonheid. Een collage die in één oogopslag duidelijk maakt waar jij echt voor wilt gaan en hoe je daar uitdrukking aan geeft.

The Beauty Sabbatical (word stapelverliefd op het leven), Natascha Koningsveld, € 29,50, ISBN 97 89 082 970555, colourandspice.nl. Ook verkrijgbaar als Beauty Sabbatical-pakket Let The Sunshine, inclusief geurkaars. € 34,50

“Dit boek neemt je mee naar binnen, daar waar jouw schoonheid woont. Het is een rustpunt in roerige tijden.”

– Natascha –


WINNEN

Maak kans op dit mooie boek! Op Facebook TULP Magazine geven we The Beauty Sabbatical weg.