TULP Wonen

« TerugGetemde natuur

Met de juiste materialen ingericht, zal uw badkamer die nauw waarneembare balans tussen rust & ontspanning versus energie & vitaliteit uitstralen.

Zacht glooiende lijnen en de koele glans van designporselein in lichte kleuren, tegen een omarming van donker hardsteen met een intense expressie, gewonnen uit de weerbarstige aarde.

Het vereist niets minder dan een grote mate van kennis en vakmanschap om zulke contrasterende materialen op perfecte wijze te combineren, met inachtneming uiteraard van vaste gegevens als ruimte en – niet in de laatste plaats – budget.


Een schitterend voorbeeld daarvan is dit sereen vormgegeven badvertrek. Een volledig uniek totaalconcept, geheel conform de wensen van de eigenaar ingericht in diens city retreat. Het onontbeerlijke “je ne sais quoi” komt in deze van Piastrelle, dé expert op gebied van hardsteen en designmaterialen voor badkamers, keukens, haarden enz.

Laat u inspireren door deze bladzijden en bedenk wat dit mogelijk voor ú zou kunnen betekenen… Tijdens een rondgang door hun showroom aan de Amsterdamse Van Baerlestraat, rijk gevuld met samples en moodboards, komen uw ideeën wellicht al snel tot leven. Laat u maar verbazen door de hoeveelheid exclusief handbeschilderd terracotta, zowel eigentijds als klassiek mozaïek, bijzonder keramiek en supertrendy tegeldesign, zij aan zij met robuust, oorspronkelijk natuursteen. Individualiteit kent immers tijd noch prijs.


Tekst // Cila van der Endt • Fotografie // Hugo Thomassen