TULP Voor haar

« TerugDyson Airwrap multistyler

Dyson onthult de best presterende en meest efficiënte Airwrap tot nu toe: de Dyson Airwrap™ multistyler. Dyson-ingenieurs daagden hun eigen ontwerp uit om het Coanda-effect te verkleinen en vermenigvuldigen, en hierdoor een volledig aanpasbare stylingtool te creëren, voor diverse haarstijlen en verschillende haartypes, zonder extreme hitte.


Nieuwe opzetstukken met een roterende koele punt maken het gemakkelijker en sneller om krullen en golven te maken, zonder hittebeschadiging, die de sterkte van het haar helpen behouden. Door de twee opzetstukken nu te combineren tot één opzetstuk kunnen gebruikers het gehele haar stylen zonder dat ze halverwege van opzetstuk moeten wisselen. Krullen kunnen met de klok mee en tegen de klok in worden gecreëerd met één opzetstuk.

Opnieuw ontworpen gladmakende borstels zorgen voor een nauwkeurige vormgeving met verbeterde Coanda-prestaties, voor een gladder, steiler resultaat.

De geheel nieuwe Coanda gladmakende droger is gemaakt
voor twee doeleinden. Door twee opzetstukken in één te combineren kan je het opzetstuk gebruiken om je haar te drogen of om pluizig haar in één keer te verbergen, zonder gebruik te maken van extreme hitte.


James Dyson zegt:

“De meeste stylingtools negeren dat haartypes heel verschillend zijn – een opzetstuk dat voor de een werkt, kan schadelijk zijn voor de ander. De vooruitgang in de Dyson Airwrap™ multi­styler bouwt voort op het succes van zijn voorganger, door onvermoeibaar onderzoek, gebruikerstesten en verbeteringen in numerieke stromingsleer. Het resultaat: opzetstukken die van richting veranderen om sneller en gemakkelijker te krullen, opnieuw ontworpen opzetstukken om preciezer het haar te kunnen vormen en een geheel nieuwe Coanda gladmakende droger voor twee doeleinden. Ons vermogen om de luchtstroom te controleren zorgt voor verbeterde Coanda-prestaties om te krullen, vorm te geven en pluizig haar te verbergen – zonder extreme hitte."

Uniek aan deze lancering is dat iedereen die al een Dyson Airwrap styler bezit, de nieuwste opzetstukken los kan aanschaffen met behoud van de originele machine.<

Dyson.nl


Dyson Airwrap multistyler met nieuwe opzetstukken € 549,–

Trade-up kit: € 165,–

308C opzetstukken: € 35,–

Coanda Smoothing Dryer: € 45,–