TULP REIZEN


Port van de overbuurman

Porto staat bekend om zijn versterkte wijn: port. Maar eigenlijk pronkt Porto met andermans veren. Want port komt voornamelijk bij de overbuurman vandaan: Gaia, aan de andere kant van de Douro. TULP steekt de ‘Eiffeltorenbrug’ over om tussen de rode daken* een wereld van wijn, port en kurk te ontdekken.

Lees meer »


Rondreis Piemonte

Veel Italiaanser dan de regio Piemonte wordt het niet. Ze hebben er het ultieme genieten uitgevonden, dat voel en proef je in alles. Een paradijs voor fijnproevers op culinair gebied: de bakermat van slowfood. Ook voor liefhebbers van mooie steden en voor wie het ‘dolce far niente’ omarmt is deze regio de perfecte bestemming. We gingen op ontdekkingsreis, want ondanks de ogenschijnlijke rust is er in Piemonte ontzettend veel te beleven!

Lees meer »


Genieten in Gent

Gent is een geweldig leuke Belgische stad om te bezoeken; met historische bezienswaardigheden, fijne boetiekjes en luxe winkels en natuurlijk veel gezellige cafés en goede restaurants. Kortom: een citytrip Gent betekent genieten. Voor ons begint dat genieten gelijk na het parkeren van de auto in de parking van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, waarna we vriendelijk worden ingecheckt en naar de luxe kamer gaan.

Lees meer »