TULP JUBILEUM

« TerugMaster Totaalinrichting - Broederliefde zorgt al 25 jaar voor succes

Liefde
“We hebben als broers niet alleen enorm veel liefde voor elkaar, maar ook voor ons vak”, zo verklaart Eric het succes van Master Totaalinrichting. “Het is elke keer weer een mooi moment als we de individuele klantwensen hebben kunnen vertalen in een interieur dat helemaal bij die wensen past. Die authenticiteit, die eigenheid, vinden we heel belangrijk. Ieder mens en elke onderneming is immers uniek. Natuurlijk zijn er ook altijd trends in de markt, waar we in onze adviezen in meegaan. Zo zie je nu veel aardse en natuurlijke tinten en materialen. Beige en taupe, in combinatie met hout, kurk, sisal en zeegras bijvoorbeeld. Een trend die we toejuichen, want de belasting van deze materialen op het milieu is een stuk minder. Trots zijn we ook op het feit dat we een exclusieve pilotshop van het meubilair van Eric Kuster zijn. Zijn stijl is luxe en internationaal, met materialen als fluweel, leer en marmer. Maar we blijven zeggen: je kunt bij ons voor alles op het gebied van inrichting terecht. Dus ook voor een op maat gemaakt jaloezie of een deurmat.”

Masterhart
Ook de ruim veertig medewerkers van Master Totaalinrichting voelen als familie, vervolgt Eric. “Ze hebben allemaal een Masterhart. Ons werk en onze klanten vragen om een fikse dosis flexibiliteit, creativiteit en vakkundigheid. Iedereen in ons bedrijf, van interieurarchitect tot stoffeerder en van directielid tot interieurbouwer, snapt wat er nodig is om onze klanten op een perfecte manier te bedienen. We zijn bijvoorbeeld de grootste inrichter van sportaccommodaties in Nederland. Een bedrijf als dat van ons kent dan ook geen 9 tot 5-mentaliteit, soms moeten we op afwijkende tijden aan de slag. Dat begrijpt iedereen bij ons. Daarnaast vereist onze branche natuurlijk ook vakmanschap. En die hebben we – breed – in huis. We zijn trots op de kwaliteit die we leveren.”

Ook regionaal
Paul: “Al vanaf de start van onze onderneming ervaren we hoe belangrijk het is om regionale samenwerking op te zoeken. We verzorgen niet alleen de inrichting bij landelijk gevestigde bedrijven als Endemol Shine Nederland, Shell International en Basic Fit, ook lokale en regionale bedrijven als Happy Kids, Drukkerij Groen, Crop Registeraccountants en restaurant On The Rock in Aalsmeer zijn trouwe klanten, waar we met veel wederzijds plezier de inrichting voor verzorgen.”

Vleugels
“Toen we in 2002 gingen nadenken over nieuwbouw van ons pand zat Nederland in een economische crisis”, blikt derde broer Jeroen terug. “En toen we daadwerkelijk gingen bouwen, in 2008, volgde de financiële crisis en een lange recessie en bleven klanten weg. Als kleine onderneming kun je dan de handdoek in de ring gooien, maar zo zitten wij dus niet in elkaar. Eric en Paul hebben hun gezicht laten zien, waar en bij wie dat maar kon, met als doel intensief samen te werken en gezamenlijk commerciële kansen te creëren. Dat heeft ons geen windeieren gelegd. In de praktijk doe je nou eenmaal het liefst zaken met iemand die je kent, iemand die je de ‘handel’ gunt. Dat we nu in onze 1900 m2-showroom, onze showcase, elke dag aan de wereld kunnen laten zien wat we bedoelen als ‘totaalinrichter’ geeft ons vleugels voor de komende 25 jaar!”

Master Totaalinrichting:
www.mastertotaalinrichting.nl