TULP Fashion


AI-modeshoot

De afbeeldingen/foto’s in deze reportage zijn gemaakt door digital artist Fran H uit New York City. Fran runt een advocatenkantoor, is voormalig modefotograaf en droeg bij aan een reportage over de New York Fashion Week. Door haar samenvallende interesses in fotografie, mode en technologie is Fran AI-beeldmaker geworden.

Lees meer »


Sizes for everyone

Steve Madden en inclusiviteit, die twee noem je in één adem. De Sizes for Everyone-styles zijn dan ook een bekend en geliefd onderdeel van de collectie. Hieraan zijn nu nog meer stijlen in maten voor iedereen toegevoegd.

Lees meer »


INTERVIEW - Ronald van der Kemp

Ik tref Van der Kemp in de aanloop naar zijn jubileum: 10 jaar RVDK. “Ik vind het wel vroeg om daar nu al over na te denken”, begint hij het gesprek in zijn atelier aan de Herengracht in Amsterdam. Hij heeft nog een paar maanden en in korte tijd kan er veel gebeuren. Dat heeft hij zelf ervaren in de 25 jaar die aan RVDK voorafgingen. Na zijn afstuderen aan de Rietveld Academie in 1989 kickstartte hij zijn modecarrière in New York als ontwerper voor Bill Blass en warenhuis Barneys. Daarna volgde in 1998 Parijs, waar hij Alber Elbaz mocht opvolgen bij Guy Laroche en modehuis Céline bediende als rechterhand van ontwerper Michael Kors. Het zijn niet de minste namen en dat plaatste hem wereldwijd in de kijker.

Lees meer »


EYETRENDS

Verwen je ogen met de meest trendy en high-end brillen van het aankomende seizoen. Van tijdloos classy tot ultramodern, we hebben voor elke stijlvol individu iets te bieden. Kom langs en laat je betoveren door de perfecte mix van elegantie en innovatie.

Lees meer »