TULP Culinair

« TerugBlossom mixer

Koken en bakken wordt een creatief proces met de nieuwe mixer van KitchenAid: de Blossom. Met dit apparaat vervaagt de grens tussen functie
en kunst. De unieke kleuren, afwerkingen en materialen inspireren makers van over de hele wereld om de beste kok in zichzelf naar boven te halen!

De zachte tijmgroene kleur en de botanische accenten zijn een vertaling van de aromatische kruiden en eetbare bloemen, die momenteel helemaal on-trend zijn in de kook- en bakwereld. De kleur heeft een fluweelzachte, satijnen afwerking en bijpassende kleurband. De ijzeren knop is bedekt met bloemblaadjes.

De gehamerde koperen kom ontwikkelt in de loop van de tijd een uniek patina en laat daarmee letterlijk zien hoe je groeit in je creatieve proces in de keuken. De kom kan meerdere stijlen aannemen: je kunt hem poetsen, waardoor hij mooi glanzend blijft, of je laat het gaan, waardoor hij als het ware je ontwikkeling volgt. Glanzend koper of patina, de Blossom wordt onderdeel van je persoonlijke verhaal in de keuken. En dat is ook precies het doel van KitchenAid. “Hoe meer makers creëren, hoe meer ze opbloeien”, zegt Dan Valenti, vicepresident en general manager van KitchenAid Small Appliances. “We wilden een keukenmixer ontwerpen die de unieke reis van de makers in de loop van de tijd zou weerspiegelen, met een tool die met hen meegroeit.”

De Design Series Blossom keukenmixer, een opvallend designstuk in je keuken,is te koop op kitchenaid.nl. Adviesprijs € 869.

KitchenAid
Sinds de introductie van de keuken­mixer in 1919 en de eerste vaatwasser in 1949 blijft KitchenAid voortbouwen aan een reeks iconische producten. Het merk ontwierp een complete lijn keukenapparatuur voor mensen met een passie om te creëren. KitchenAid heeft alle basics voor een goed uitgeruste keuken, van kleine keukenhulpen tot kookgerei, van fornuizen tot koelkasten en van gardes tot wijnkelders.

Meer informatie: kitchenaid.nl of op Instagram: @kitchenaid_nl.